Wednesday, September 5, 2012

PES 2013

Το PES 2013 θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου!!!


Posted Image


Η Konami Digital Entertainment GmbH ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο PES 2013 θα κυκλοφορήσει για PlayStation(3), Xbox 360® και Windows PC στις 20 Σεπτεμβρίου 2012.



PES 2013, θα περιλαμβάνει 150 επίσημες ομάδες, μεγάλη απουσία η Premier League

PES 2013 Screenshot
Σύμφωνα με την Konami, ο ανταγωνισμός αφορά το gameplay και εκεί είναι πεπεισμένη ότι υπερτερεί με το PES 2013, καθώς η EA φαίνεται ότι δοκιμάζει εντελώς διαφορετική προσέγγιση με “περίεργες” λειτουργίες στο FIFA 13, ενώ σε ό,τι αφορά την αδειοδότηση για τη χρήση των ομάδων τα πράγματα είναι απλά: Η EA έχει περισσότερο ρευστό να ξοδέψει από την Konami.
Το PES 2013 θα διαθέτει όλο το Ισπανικό πρωτάθλημα, την Ιταλική Serie A, το UEFA Champions League, 17 εθνικές ομάδες και διάφορες Ευρωπαϊκές ομάδες με τις οποίες ήρθε σε ξεχωριστή συμφωνία (Manchester United, Bayern Munich, FC Porto, AEK Athens, Galatasaray Istanbul, Shahktar Donetsk, FC Kopenhagen, Zenit St Petersburg, CSKA Moscow, RSC Anderlecht, Dinamo Kyiv, Dinamo Zagreb).
Πηγη: http://www.techgear.gr/pes-2013-confirms-150-teams-no-premier-league-50750/


Έχει ο Τερματοφύλακας και άμυνα βελτιωθεί;
Πάνω στην εργασία για το PES 2013 εστιάσαμε κυρίως στο ότι οι οπαδοί μας ανησυχούν περισσότερο για το παρελθόν του PES όπως τις κινήσεις τερματοφύλακα και των παιχτών. Μετά την κυκλοφορία του PES 2012, έχουμε αναπτύξει ένα νέο αλγόριθμο από το μηδέν για να βελτιωθεί η συμπεριφορά των παικτών στο γήπεδο, με την ίδρυση του Player ID, μαζί με το νέο σύστημα ελέγχου FullControl. Αυτό έρχεται με πλήρη γυρίσματα, μια νέα ισορροπία μεταξύ αμυντικών και επιθετικών ενεργειών, ένα καλύτερο σύστημα μπλοκαρίσματος για αμυντικές καταστάσεις, το οποίο προσφέρει στους παίκτες μια νέα και βελτιωμένη προσομοιωτή ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πλήρως ενημερωμένες φανέλες;
Σε ορισμένες ναι και για τις επόμενες μέσω του 1ου μας update patch

Έχει ο διαιτητής βελτιωθεί;
Οι κλήσεις του διαιτητή έχουν βελτιωθεί, με ιδιαίτερη έμφαση στις αποφάσεις οφσάιντ με βάση το νέο νέο σύστημα Proactive AI.

Πώς θα αντιμετωπιστούν τα θέματα στο online;
Εισάγουμε ένα νέο σύστημα για την επίλυση προβλημάτων σε απευθείας σύνδεση ωστόσο οι αλλαγές θα είναι αισθητές.

No comments: