Monday, August 20, 2012

Γιατί έκλεισε το ZEEK ?

 

Φυσικά κανεις δεν θελει να επιβεβαιώσει, ΈΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΖΕΕΚ? η μπόρα είναι θα περάσει?
Αναφορικα με διάφορες πληροφορίες και πηγές :

[2:10:20 μμ] Βιβλιόραμα: SEC έκλεισε το 600 εκατομμύρια δολάρια σε απευθείας σύνδεση Πυραμίδα και σύστημα Ponzi
Για την άμεση απελευθέρωση
2012-160

Washington, DC, 17 Αυγούστου 2012 - Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ανακοίνωσε κατηγορίες για απάτη και ένα περιουσιακό στοιχείο έκτακτης ανάγκης να σταματήσει πάγωμα 600 εκατομμύρια δολάρια σύστημα Ponzi στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Επείγουσα ισχυρίζεται ότι τα θύματα μπορούν να ανακτήσουν μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους και την αποφυγή ίσως καταστροφικές απώλειες.

SEC ισχυρίζεται ότι μια σε απευθείας σύνδεση έμπορος Paul Burks Λέξινγκτον, Βόρεια Καρολίνα, και η παρέα του, Rex Ομάδα Venture έθεσε τα χρήματα από περισσότερες από ένα εκατομμύριο πελάτες του Διαδικτύου σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό μέσω της ιστοσελίδας ZeekRewards.com, που άρχισαν τον Ιανουάριο του 2011 χρόνια.
Περισσότερο

    Καταγγελία SEC

Με την καταγγελία SEC κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Charlotte, North Carolina, οι πελάτες προσφέρονται διάφοροι τρόποι για να κερδίσουν χρήματα μέσω των ZeekRewards πρόγραμμα, δύο εκ των οποίων εμπλέκονται σε αγορά τίτλων με τη μορφή των συμβάσεων των επενδύσεων. Αυτή η τοποθέτηση κινητών αξιών δεν έχει καταχωρηθεί με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ομοσπονδιακών νόμων τίτλων.

SEC ισχυρίζεται ότι οι επενδυτές συλλογικά υποσχέθηκε έως και 50 τοις εκατό των ημερήσιων καθαρών κερδών μέσω της συμμετοχής στα κέρδη, όπου συσσωρεύονται ανταμοιβές σημεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τις πληρωμές σε μετρητά. Ωστόσο, η τοποθεσία δόλο μεταφέρθηκαν στο εσφαλμένη εντύπωση ότι η εταιρεία ήταν εξαιρετικά κερδοφόρα όταν, στην πραγματικότητα, οι πληρωμές προς τους επενδυτές δεν είχαν καμία σχέση με το καθαρό κέρδος της εταιρείας. Οι περισσότεροι από ZeekRewards "το σύνολο των εσόδων και« καθαρά έσοδα »που καταβάλλεται στους επενδυτές θα αποτελείται από κεφάλαια που λαμβάνονται από νέους επενδυτές στο χώρο της μόδας κλασικό σύστημα Ponzi.

"Υποχρεώσεις προς τους επενδυτές πολύ υψηλότερα από ό, τι μετρητά της εταιρείας στο χέρι, γι 'αυτό πρέπει να παρεμβαίνει γρήγορα για να σώσει το μόνο που απομένει πόρων και διασφαλίζει την ομαλή και δίκαιη πληρωμές προς τους επενδυτές», δήλωσε ο Stephen Cohen, Αναπληρωτής Διευθυντής στο τμήμα SEC των φορέων. "ZeekRewards κατάχρηση εξουσίας το το Διαδίκτυο και να δελεάσουν τους επενδυτές κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι σε θέση να επωφεληθούν από το επόμενο μεγάλο πράγμα. Στην πραγματικότητα, τα χρήματά τους πήγαινε πριν από έναν επενδυτή."

SEC καταγγελία ότι το σύστημα παραπαίει σε κατάρρευση με τα κεφάλαια των επενδυτών χωρίς τον κίνδυνο της εξαφάνισης των αναγκαστικών μέτρων έκτακτης ανάγκης. Τελευταία ZeekRewards μήνες επέφερε 162 εκατομμύρια δολάρια, και η συνολική πληρωμή των επενδυτών χρήματα έχουν κάνει περίπου 160 εκατομμύρια δολάρια. Εάν οι πελάτες συνεχίζουν να όλο και περισσότερο επιλέγουν να λαμβάνουν πληρωμές σε μετρητά, αντί να επανεπενδύσει τα χρήματά τους προκειμένου να επιτευχθεί ένα υψηλότερο επίπεδο πόντους ανταμοιβής, ZeekRewards εκροή "χρήματα υπερβεί τελικά το σύνολο των εσόδων του.

Burks συμφώνησαν να διευθετήσουν SEC κατηγορίες εναντίον του, χωρίς να το ομολογεί ή αρνείται τις κατηγορίες και συμφώνησαν να συνεργαστούν με την σύνδικος της πτωχεύσεως.

Με την προσφυγή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ZeekRewards καταβληθεί σχεδόν 375 εκατομμύρια δολάρια για τους επενδυτές μέχρι σήμερα, και είναι περίπου 225 εκατομμύρια δολάρια από τα κεφάλαια των επενδυτών σε 15 ξένων και εγχώριων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Τα κεφάλαια αυτά θα πρέπει να δεσμευθούν σύμφωνα με το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων έκτακτης ανάγκης που χορηγείται από το δικαστήριο, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Εν τω μεταξύ, Burks προσωπικά συλλέγεται εκατομμύρια δολάρια από τα κεφάλαια των επενδυτών στην εργασία Rex επιχείρηση και ZeekRewards, και διένειμε τουλάχιστον $ 1 εκατομμύρια μέλη της οικογένειας. Burks συμφώνησε να μεταβιβάσει τη συμμετοχή του στην εταιρεία και τα περιουσιακά στοιχεία του, και να καταβάλει 4 εκατομμύρια δολάρια πρόστιμο. Επιπλέον, ο σύνδικος της πτωχεύσεως να συλλέγουν, να συγκεντρώσει, να διαχειρίζεται και να διανέμει τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία για να επιστρέψει στις πληγείσες επενδυτές.

SEC έρευνα διεξήχθη από τον Brian M. Privor και Alfred C. Tierney έπαιξε Division SEC στην Ουάσιγκτον, DC από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναγνωρίζει Κεμπέκ Autorité de χρηματοδότες Πορείες και Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Οντάριο.
Google Translate for Business:Translator Toolkit
[8/18/2012 3:45:38 PM] irina.ishyk: [2:48:52 μμ] Βιβλιόραμα: Λέξινγκτον, Βόρεια Καρολίνα - η εταιρεία πίσω από ιστοσελίδα δημοπρασιών δεκάρα Zeekler.com και Ανταμοιβές Zeek έκλεισε την έδρα της στο Λέξινγκτον, όπως η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, Βόρεια Καρολίνα γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα και την US Securities and Exchange Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Rewards Zeek έρευνα και Διευθύνων Σύμβουλος.

Τρεις πινακίδων έξω από τα κεντρικά γραφεία Rex Venture Group LLC σε 803 Δυτική Κέντρο Αγίου αναφέρετε το κτίριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σημάδια επίσης, να αναθέσει στους χρήστες να ελέγχουν ιστοσελίδες για περισσότερες πληροφορίες.

Από 15.30 μ.μ. Παρασκευή, καθώς και Zeekler.com ZeekRewards.com εμφανίζει το ίδιο μήνυμα στην οποία είπε: «Zeek Rewards είναι διαθέσιμη προς το παρόν Περισσότερες πληροφορίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες σε αυτό το site.".

Σημάδια δημοσιεύτηκαν στα παράθυρα του κτιρίου περίπου 4 μ.μ. την Πέμπτη, ενώ οι ιστοσελίδες έχουν αρχίσει να δείχνει μια ειδοποίηση περίπου 9 μ.μ. την Τετάρτη.

Ειδικός Πράκτορας Glenn Kessler και Charlotte Μυστική Υπηρεσία γραφείο επιβεβαίωσε Κάρτερ Coyle FOX8 ότι εργάζονται με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ως μέρος ενός κοινού Zeek έρευνα Awards.

Kessler δεν παρείχε περαιτέρω σχόλιο, αλλά είπε ότι περισσότερες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει με το δελτίο Τύπου, η οποία θα δημοσιευθεί μέχρι το τέλος του Παρασκευή ή νωρίς τη Δευτέρα το πρωί.

Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα έκανε μια αστική Ελεγκτικές ζήτηση συγκεκριμένων εγγράφων από την εταιρεία στις 6 Ιουλίου.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει κλείσει.

Γραφείο Γενικού Εισαγγελέα έχει ανοίξει μια τηλεφωνική γραμμή για τους ενδιαφερόμενους εταίρους ή τους πελάτες λιανικής. Όχι (919) 716-6046.

Γραμματέας Τύπου για το Better Business Bureau FOX8 είπε, ότι το γραφείο τους άρχισαν να δέχονται καταγγελίες για την εταιρεία πριν ένα περίπου χρόνο.

Έχουν τουλάχιστον 39 καταγγελίες έχουν κατατεθεί σχετικά με τις επενδύσεις πτυχή της Zeekler, αλλά ήταν πάνω από 20.000 αιτήματα κατέθεσε κατά της εταιρείας τις τελευταίες 30 ημέρες και μόνο, σύμφωνα με την εταιρεία.

Οι περισσότερες από τις καταγγελίες που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Όταν ρωτήθηκε αν τα χρήματα δεμένα σε Zeekler υπάρχει λόγος για ανησυχία, ένας εκπρόσωπος είπε: "Ναι."

Ωστόσο, ο ίδιος δεν θα μπορούσε να τελειώσει.

Δεκάδες καταγγελίες και τις έρευνες που λαμβάνονται μέσω του γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα, τον Φεβρουάριο του 2012.

Στις ZeekRewardsNews.com, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την εκδήλωση του "Red Carpet την Τετάρτη. Καμία περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται στην ανακοίνωση, αλλά να συνεχίσει να ψάξουν για ενημερώσεις σχετικά με τις ιστοσελίδες των Zeek του.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ZeekRewards.com, ότι δεν θα υπάρξουν κλήσεις εκπαίδευση, την πρόσληψη ή τη διαχείριση εντός των προσεχών ημερών ", και προγραμματισμός σε εξέλιξη."

Αν και ριζωμένη στην ιστοσελίδα δημοπρασιών δεκάρα τους, Zeek επεκτάθηκε πέρυσι, επιτρέποντας στους χρήστες να "αγοράσουν" μέσω "του προγράμματος θυγατρικών",-Dispatch εκθέσεις. Internet εκθέσεις δείχνουν ότι υπάρχει πάνω από 700.000 θυγατρικές χρησιμοποιώντας Zeek ανταμοιβές, αλλά η εταιρεία έδωσε ένα κάτω όριο-Dispatch πάνω από 200.000.
Google Translate for Business:Translator Toolkit