Monday, August 20, 2012

Έκλεισε το ZEEKLER ?

 
Εκθεση εταίρων από τις ΗΠΑ:
Άννα Rohrbaugh (επαγγελματία μεταφραστή):
Μεταφράζοντας τα τελευταία νέα σχετικά με ZeekRewards.
 Αυτό είναι ένα απόσπασμα από την ομάδα στο FaceBooke. Rodney λέει Daniely ... ειδήσεις της Kim Mangalindan (μήνυμα από 17.08.2012g.)
Η ομάδα, θέλω να σας πω όλα όσα ξέρω για την εταιρεία και τοποθεσίες zeekler του zeekrewards και zeekrewards. Εγώ δεν θα γλυκάνει το χάπι, αλλά θα πω, όπως είναι, γιατί αυτό είναι μια επιχείρηση και είμαστε όλοι "στην ίδια βάρκα». Στις zeekrewards έλαβε 7 καταγγελίες γενικός εισαγγελέας στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας, 6 εκ των οποίων ήταν ψευδείς. Οι καταγγελίες αυτές ήταν ήσσονος σημασίας προβλήματα και οι άνθρωποι δεν θέλουν να περιμένουν πολύ καιρό για την επίλυσή τους. Παρακάτω θα απαριθμήσω τη φύση του μερικά από αυτά:
Σε μία από τις καταγγελίες που ανέφεραν ότι συνεργαζόμαστε με τα πακέτα Zeke γυρίστηκε το βίντεο για $ 29.95 2 φορές, όταν έκανε μια αναβάθμιση.
Μια άλλη δήλωση ήταν ότι η πιστωτική κάρτα του είχε αξιολογηθεί αρκετές φορές και επιβαρύνεται με το ποσό για μια μηνιαία συνδρομή.
Μια άλλη καταγγελία ήταν ότι οι άνθρωποι υπογράφουν μερικές φορές μόνο και μόνο επειδή δίνουν ένα σφάλμα: Μη έγκυρο όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης.
Τώρα, ο εισαγγελέας οφείλει να επικυρώσει κάθε μία από τις καταγγελίες.
Και, δυστυχώς, αυτά είναι τα πράγματα που δεν ics ελέγχου λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, ή δεν ήταν μια προτεραιότητα για αυτούς. Αλλά τώρα είναι μια υψηλή προτεραιότητα για αυτούς.
Προσέλαβαν μια ομάδα επιστημόνων της πληροφορικής, έτσι ώστε να έρθουν και να έχουν ρυθμιστεί όλα τα προβλήματα του χώρου πρόσφατα και σήμερα ξεκίνησε ένα από τα 24 servers. Όλα διακομιστής πέταξε μέσα σε μια στιγμή. Γι 'αυτό σήμερα δεν ήταν σε θέση να έχουν πρόσβαση στο site.
Κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι συνέβη στο έδαφος από ό, τι εικασίες ... το τηλέφωνό μου είναι γεμάτο με κλήσεις τώρα.
Ics έχουν τώρα πολλά προβλήματα, δεν θα είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις σας τώρα, γι 'αυτό θα προσπαθήσω να είμαι ένας καλός ηγέτης για την ομάδα του και να εξηγήσει την κατάσταση.
Ics γραφεία στην Ατλάντα και το Λας Vegse παραμένουν ανοιχτά και συνεχίζουν να λειτουργούν. Η μόνη υπηρεσία που έκλεισε για την έρευνα - είναι ένα γραφείο στη Βόρεια Καρολίνα. Εάν δεν μπορούν να επιλύσουν τα προβλήματα στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα, είναι πολύ πιθανό ότι ο server του υπολογιστή θα είναι spakovat και να προχωρήσουμε σε ένα άλλο κράτος, το οποίο ήδη βρίσκεται και λειτουργεί ένα από τα γραφεία εργασίας. Η εταιρεία μας έχει ήδη 3 φορές ελέγχεται από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου και βρήκαν τίποτα λάθος στο επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας.
Zeke δεν εξαφανίζεται, αλλά να προχωρήσουμε σε μια νέα θέση εργασίας σε μια διαφορετική κατάσταση από την πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας, η οποία είναι η πιο μειονεκτική θέση σε συμμαχία εταιρείες εμπορίας δίκτυο. Είναι εξακολουθεί να προσπαθεί να περάσει μέσα από αυτό Amway εταιρεία έχει αποδείξει ότι δεν είναι μια πυραμίδα.
Έτσι, κοιμηθείτε καλά και αύριο θα σας παρουσιάσουμε τα τελευταία νέα της εταιρείας.
Αυτοί οι έλεγχοι, όπως τώρα σε ics, και οι ίδιες επιβαρύνσεις κατά την επέζησαν και AM WAY, αλλά άντεξε, έτσι ώστε, κατά τη διάρκεια της δεν χάθηκαν όλα!
Ας υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον!
Leonila
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite Translator