Thursday, September 6, 2012

FOOTBALL MANAGER 2013 ανάλυση παιχνιδιού



Στην οθονη εναρξης του παιχνιδιου πλεον υπαρχουν 2 προσθηκες: 
CLASSIC FM ή ΚΠΑ 
Η υποθεση ειναι η ιδια. Ο χρηστης αναλαμβανει μια ομαδα σε οποιο επιπεδο θελει αλλα: 
1. Δεν υπαρχει ατομική εκπαίδευση ειδικο για καθε παικτη. Οι αρμοδιοτητες που εχει δηλαδη ο χρηστης ειναι κατα πολυ μειωμενες. 
2. Δεν υπαρχουν συνομιλίες της ομάδας στο παιχνιδι ή οδηγίες της αντιπολίτευσης. Aπλα μπαινει στο παιχνιδι και παρακολουθει μονο σε βασικές στιγμές της σημαντικοτερες στιγμες του παιχνιδιου. 
3. Το παιχνιδι ειναι πιο ευκολο. Εχουν καταργηθει τα άδειες εργασίας, και ο χρηστης εχει την δυνατοτητα να προσθεσει μερικα εκατομυρια παραπανω στο προϋπολογισμό!

Λειτουργία Challenge
1. Yπαρχουν μικρης διαρκειας σεναρια στα οποια τεσταρουν οι χρηστες τις δυνατητες τους. Παραδειγματος χαρην, εισαι κατω απο το προσδοκία του πλοίου και οι καλυτεροι σου παικτες ειναι τραυματιες. Αλλο παραδειγμα ειναι, αναλαμβανεις στα μεσα της σεζον και η ομαδα ειναι αηττητη. Πρεπει να φερεις σε περας την αποστολη σου που δεν ειναι αλλη απο το μεινεις αηττητος μεχρι το τελος της σεζον εχοντας ενα πολυ δυσκολο προγραμμα στην συνεχεια! 

Γενικοτερες Αλλαγες στο παιχνιδι

1. Πανω απο 900 γενικοτερες αλλαγες στο παιχνιδι. 
2. Στο Football Manager 2013 η 3D απεικονιση εχει βελτιωθει και σου δινει ακομα μεγαλυτερο ρεαλισμο στο παιχνιδι, ακομα και η μετακινηση της μπαλας στον αγωνιστικο χωρο βελτιωθηκε! 
3. Προσθηκη νεας καμερας, και βελτιωσεις στις υπολοιπες καμερες. 
4. Ο  διευθυντής ποδοσφαίρου του  μπορει αν του ζητησει να αναλαβει μερικες αρμοδιοτητες του διευθυντή αν χρειαστει!
5. Στο δίκτυο παιχνίδι (ιντερνετικο παιχνιδι), εγιναν αρκετες βελτιωσεις για ακομα καλυτερη απεικονιση του παιχνιδιου 
6. Αλλαγες στο scouting, στους δανεισμους (δάνεια), και στις προπονησεις 
7. Προσθηκη ρεαλιστικων φορων για καλυτερη εμπειρια στα οικονομικα. Eτσι οταν οι φοροι ειναι μεγαλοι οι παικτες ειναι πιο δυσπιστοι να υπογραψουν σε μια ομαδα! 
8. 500,000 νεοι ποδοσφαιριστες και προσωπικο! 
9. Εχει προστεθει και ο τονος της φωνης, ετσι ωστε να γινουν πιο ρεαλιστικες οι συνεντευξεις και γενικοτερα καθε επαφη με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!  
10. Mεγαλυτερη ευχερεια στο να κανεις συγκριση (σύγκριση) αναμεσα σε παικτες και προσωπικο. 

Tελος οπως ο ιδιος δηλωσε περιμενουμε μεχρι να βγει το παιχνιδι και αλλες ανακοινωσεις για τις προσθηκες του νεου παιχνιδιου! 

1/9/2012
Η πρωτη επισημη ανακοινωση για το  το Football Manager 2013  ηταν αναμενομενη για τα τελη Αυγουστου αλλα λογω ενος προσωπικου προβληματος του Miles Jacobson, η ανακοινωση μετατεθηκε για τα μεσα Σεπτεμβρη.

Εικονες για τις νεες προσθηκες που θα περιλαμβανει το παιχνιδι δεν εχουν γινει ακομα γνωστες αλλα τις περιμενουμε μαζι με την 1η ανακοινωση για την ημερομηνια κυκλοφοριας του παιχνιδιου. Μερικες εικονες αλλα και βιντεο ειναι πιθανο σε λιγες μερες να βγουν στην δημοσιοτητα. 

Παρολαυτα τελη Οκτωβρη, αρχες Νοεμβρη ειναι η πιο πιθανη ημερομηνια ελευσης του παιχνιδιου, αν παρουμε υποψην τα προηγουμενα παιχνιδια και τις ημερομηνιες που βγηκανε στην αγορα. 

 

Το FM13 ΕΠΙΠΛΕΟΝ εισάγει  καινούργια Χαρακτηριστικά ΚΑΙ Βελτιώσεις  Πάνω ΣΕ Στοιχεία ΤΟΥ παιχνιδιού. Μερικά από τα αξιοσημείωτα είναι τα εξής: 

•  Βελτιωμένη 3D Μηχανή παιχνιδιού 
ΣΤΟ FM 2013, τα πάντα γύρω και πάνω στο γήπεδο θα φαίνονται πιο ρεαλιστικά. Από το γήπεδο, τους παίκτες, μέχρι το κοινό και την κίνηση των παικτών και της μπάλας. Μια σειρά από νέα και εξελιγμένα γραφικά πλάνα, δίνουν στο παιχνίδι μια πιο ρεαλιστική μορφή ενώ μια αναδιοργάνωση στο σύστημα της κάμερας, κάνει τη εμπειρία του ματς πιο «τηλεοπτική». 

•  Καινούργιοι ΡΟΛΟΪ ΣΤΟ Προσωπικό 
Τό FM13 υπόσχεται μια συγκεκριμένη αλλαγή στη δομή του προσωπικού του διευθυντής και ανανέωση των ρόλων τους. Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός διευθυντή του ποδοσφαίρου που (εφόσον υπάρχει ανάγκη) θα πάρει ένα ποσοστό από την δουλειά σας, όπως είναι οι διαπραγματεύσεις συμβολαίου και η απαλλαγή από ανεπιθύμητους παίκτες. Επιπλέον, ο αριθμός των ειδικευμένων προπονητών έχει αυξηθεί μαζί και η ευελιξία του διαχειριστή, να δεί από ποιόν προπονητή θα χρειαστεί την βοήθεια και πότε. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να εξελίσσεστε σαν προπονητής. 

•  Ανανεωμένοι ΡΟΛΟΪ Των μέσων 
Η σχέση μεταξύ του διευθυντή και των μέσων ενημέρωσης ανανεώθηκε πλήρως. Μια συγκεκριμένη εκδοχή είναι πως σαν διαχειριστής μπορείτε να υιοθετήσετε ξεχωριστούς τόνους στην συναναστροφή σας με τον τύπο - επιλέγοντας την διάθεση από «ήρεμος» μέχρι και «επιθετικός» 

•  Παιχνίδι Δικτύου 
Τό FM13 φέρνει μια τρομερή αλλαγή πάνω στο multi-player παιχνίδι, που από δω και πέρα πραγματοποιεί ολική χρήση του συστήματος ατμού, επιτρέποντας σε εσάς να οργανώσετε κάποιο ματς απέναντι άλλων διαχειριστή πολύ πιο εύκολα. Το ανανεωμένο δίκτυο επιπλέον περιλαμβάνει έναν αριθμό επιλογών. Μια από αυτές είναι η επιλογή εκτός πρωταθλήματος και κυπέλου παράλληλα στο πρότυπο έκδοση καριέρα, 
που επίσης περιλαμβάνει ένα τρόπο που σας επιτρέπει να πάρετε την ομάδα που έχετε φτιάξει στο single-player παιχνίδι και να το τεστάρετε στο multi-player. 

•  Παγκόσμια σκάλα κατάταξης 
ΓΙΑ πρώτη φορά, οι παίκτες μπορούν να δουν ακριβώς που στέκονται απέναντι στον αντίπαλο τους που πιθανότατα βρίσκεται στην άλλη άκρη του πλανήτη. 

•  Επιφάνεια Εργασίας 
Τό FM13 σας παραδίδει ένα νέο πάνελ για το mode καριέρας, και ένα ανανεωμένο στυλ για το κλασικό τρόπο. Επιπλέον το νέο σύστημα αναζήτησης θα κάνει το νέο FM το καλύτερο λειτουργικά και εμφανισιακά παιχνίδι της σειράς. 

•  Εξελιγμένη προπόνηση 
ΣΤΟ FM13 οι διευθυντή θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν βαθύτερα μέσα στην προπόνηση της ομάδας και να επιλέξουν την προπόνηση και το πρόγραμμα που τους βολεύει. Οι διαχειριστή μπορούν να επιλέξουν που θέλουν να επικεντρώσουν την προπόνηση της ομάδας, είτε αυτό είναι σε πιο γενικές προπονήσεις ρουτίνας ή σε πιο εξειδικευμένες προετοιμασίες για ματς. 

•  Ρεαλιστικοί μηχανισμοί φορολόγησης 
Ένας ΑΠΌ τους μεγαλύτερους παράγοντες Που επηρεάζει τους πραγματικούς ποδοσφαιριστές όταν Έρχεται Η. Στιγμή ΝΑ επιλέξουν σε ποια ομάδα θα υπογράψουν, έχει να κάνει με το επίπεδο των φόρων που πληρώνει η μία χώρα στην άλλη. Αυτό πέτυχε η SEGA φέτος στο παιχνίδι, να περιέχει ενημερωμένες φορολογήσεις για κάθε μια από τις χώρες που περιλαμβάνει ξεχωριστά, κάτι που οι παίκτες λαμβάνουν υπ όψιν τους όταν αποφασίζουν σε ποια ομάδα θα παίξουν.

No comments: