Saturday, September 21, 2013

PES 2014 nVidia Settings

If you have a problem with PES14 graphics or have bad performances, try this one:
Go to your Nvidia control Panel->manage 3d settings and go to your Pes2014 game (if you dont see it on your list,add it)
and take care about these settings (as i show you)
After this, push the button APPLY and you are ready!


Σε πολλούς από εμάς πλέον δεν λειτουργεί το PES 2014 στο pc μας ή καθόλου ή σε πολύ χαμηλές ρυθμίσεις που μας βγάζουν τα μάτια.
Εδώ σας δίνω κάποιες ρυθμίσεις που θα κάνετε στο PES μέσω του nVidia Control Panel* για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υψηλότερες αναλύσεις. 
Για να της βάλετε πηγαίνετε στο nVidia Control Panel* -> Manage 3D Settings εκεί πάτε στην καρτέλα Program Settings εάν στα προγράμματα που έχει δεν υπάρχει το PES πατάτε το Add και το προσθέτετε.
Μετά βάζετε της παρακάτω ρυθμίσεις :
NKB7XPx.png

Μόλις τα ρυθμίσετε όλα πατάτε Apply κάτω δεξιά και είστε έτοιμοι.
Η περισσότερες ρυθμίσεις είναι για υψηλή απόδοση. Αυτές της ρυθμίσεις μπορείτε να της πάρετε σαν βάση και από εκεί και πέρα να της αλλάζετε ανάλογα το pc σας.
Φυσικά σε κάποιους με πιο νέες κάρτες γραφικών ίσως να έχει κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις. Εκεί εάν δεν ξέρετε τι να βάλετε πηγαίνετε το ποντίκι πάνω στον τίτλο της κάθε ρύθμισης και κάτω κάτω θα σας βγάλει περιγραφή τι είναι αυτή η ρύθμιση και τι κάνει η κάθε κατάσταση της.

*To nVidia Control Panel μπορείτε να το ανοίξετε με 2 τρόπους:
1ος δεξί κλικ στην Επιφάνεια Εργασίας και θα δείτε την επιλογή nVidia Control Panel
2ος Αλλιώς το βρίσκετε από τον Πίνακα Ελέγχου
( Για βρείτε τον Πινάκα Ελέγχου σε Win XP/Vista/7 πατάτε Έναρξη και βρίσκετε στην δεξιά πλευρά του panel που σας ανοίγει. Για Win 8 πατάτε το ποντίκι στην πάνω δεξιά γωνιά της οθόνης και πατάτε Ρυθμίσεις και στο panel που σας βγάζει λέει Πινάκας Ελέγχου.)

No comments: