Friday, January 31, 2014

Πως να βγαλω χρηματα μεσω απο το Ιντερνετ - Παλιο αξιοπιστο ptc NEOBUX

Λεφτά στο internet από το neobux.
BEST WAY TO EARN MONEY FROM HOME
Как заработать в интернете NEOBUX.

Δεν χρειάζεται καμιά απολύτως γνώση (ένα ηλεκτρονικό ποντίκι είναι αρκετά), δεν είναι πυραμίδα και φυσικά δεν χρειάζετε να πληρώσουμε ούτε λεπτό. 
Ποιός είναι αυτός ο τρόπος?
 Πολύ απλά βλέποντας διαφημίσεις, κάνοντας έρευνες, κατεβάζοντας εφαρμογές, ενοικιάζοντας εργαζόμενους ή αποκτώντας άμεσους εργαζόμενους μπορούμε να βγάζουμε ένα σεβαστό έξτρα εισόδημα.
Πως γίνεται αυτό, 
απλά βλέποντας καθημερινά γύρω στις 30 διαφημίσεις λίγα δευτερόλεπτα η κάθεμια κερδίζοντας ένα λεπτό για την κάθε διαφήμιση. Όταν φτάσουμε στα 60 λεπτά έχουμε τη δυνατότητα να ενοικιάσουμε τους πρώτους μας ρέφερραλς οι οποίοι είναι μέλοι σαν και εμάς και κερδίζουμε ένα λεπτό απο κάθε διαφήμιση που βλέπουνε και αυτοί.
 Απίστευτο κι όμως πραγματικό, σκεφτείτε να αποκτήσετε 100 ρέφερραλς βλέποντας απο 30 διαφημίσεις κάνοντας τους υπολογισμούς θα κερδίζουμε 3000 κλικς δηλαδή 30 ευρώ καθημερινά ! ! ! Εκτός απο τους ενοικιασμένους ρεφερραλς υπάρχουν και οι άμεσοι ρέφερραλς, οι οποίοι είναι τα μέλοι που προσκαλούμε εμείς στο νέομπαξ και κερδίζουμε απο αυτούς πάλι ένα λεπτό. 

Τι ειναι οι εργαζομενοι (ρεφερραλς)
Ειναι τα μελοι που ενοικιαζουμε απο το νεομπαξ και κερδιζουμε ενα λεπτο απο τη καθε διαφημιση που βλεπουνε, συγκεκριμενα ενα λεπτο. Σκεφτειται να εχετε 100 ρεφερραλς, οι οποιοι παρακολουθουν τουλαχιστον 10 διαφημισεις καθημερινα , εμεις κερδιζουμε 1 λεπτο απο καθε διαφημιση δηλαδη δεκα ευρω καθημερινα ! ! ! Επιπροσθετα, μπορουμε να προσκαλεσουμε και φιλους,γνωστους και συγγενεις με το αζημιωτο, αυτοι λεγονται αμεσοι ρεφερραλς. Κερδιζουμε και απο τους αμεσους ρεφερραλς ενα λεπτο για καθε διαφημιση που παρακολουθουν.

Πολλοί ρωτάνε πως γίνεται απο την οθόνη του υπολογιστή να βγάλουν λεφτά ή γενικά πως τα εικονικά χρήματα να γίνουν κανονικά χαρτονομίσματα. Η απάντηση είναι απλή, δημιουργόντας λογαριασμό στη paypal. Τι είναι η paypal, πολυ απλά είναι ο μεσάζοντας της κάρτας του ίντερνετ με την οποιαδήποτε υπηρεσία ή προϊόν που αγοράζετε ή πουλάτε στο διαδύκτιο και στη συγκεκριμένη περίπτωση το νέομπαξκαι προστατεύει τους κωδικούς των καρτών ετσι ώστε εκείνος που παίρνει τα λεφτά να μην ξέρει τον κωδικό της κάρτας και να μπορεί να παίρνει χρήματα συνέχεια. Φυσικά και δεν απαιτείται να εχετε λογαριασμό κατά την εγγραφή σας, απλα στο πεδίο εγγραφής που ζητάει paypal μπορείται να τοποθετήσετε απλά το email σας και το αλλάζετε όταν θα θέλετε να πάρετε χρήματα απο την πλατφόρμα. 
Tώρα τι είναι η κάρτα του ίντερνετ, απο οποιανδήποτε τράπεζα μπορείτε να πάρετε κάρτα και απο την κάρτα παίρνεις τα λεφτά απο τα μηχανάκια της ΑΤΜ. Βεβαίως και η κατοχή κάρτας ειναι προαιρετική ενω τονέομπαξ ποτέ δεν θα ζητήσει στοιχεία και αριθμούς λογαριασμών της κάρτας.

Όποιος ενδιαφέρεται για έξτρα εισόδημα χωρίς κεφάλαιο ας πατήσει στην εικόνα που ακολουθεί 


Βιντεο Οδηγοι για την λειτουργεια του ΝΕΟBUX
Video guide Neobux in English


Video guide Neobux in Russian
SIGN IN FOR FREE UNDER ME

No comments: